Πωλείται η ΕΛΛΑΣ ΟΛΗ ! Στο σφυρί και τα Ακίνητα του ΕΟΤ !


Έτοιμα για την εκποίηση του νέου υπερταμείου είναι και τα ακίνητα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Πρόκειται για νέα τροπολογία της τελευταίας στιγμής που κατέθεσε στη Βουλή.

Βάσει της συνοδευτικής έκθεσης της τροπολογίας, τα ακίνητα περιουσιακά στοιχεία του ΕΟΤ, μεταβιβάζονται και επισήμως στην Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου. Η ΕΤΑΔ όμως είναι μία από τις θυγατρικές εταιρίες του υπερταμείου.

Βάσει των όσων ανέφερε ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, η ίδια ρύθμιση προβλέπει ότι πιθανή κατάπτωση «κόκκινου» δανείου που έχει την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου δεν θα επηρεάσει τον «κόφτη» ούτε το πλεόνασμα.

«Για τον αυτόματο μηχανισμό, τον περίφημο «κόφτη» ακούω κάποιους να λένε ότι χειροτερεύει. Δεν γίνεται όμως πιο σκληρός αλλά σε μερικές περιπτώσεις θα λαμβάνει υπόψη και τις δευτερογενείς επιπτώσεις των μέτρων», δήλωσε χαρακτηριστικά.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...