ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! Δίνουν 900.000 για την διδασκαλία του Κορανίου στα ελληνικά σχολεία !


Μόνο ως πρόκληση μπορεί να χαρακτηριστεί η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας της Ελλάδας, να δοθεί σχεδόν 1 εκατ ευρώ για την ενίσχυση της διδασκαλίας του Κορανίου στα σχολεία.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα το Υπουργείο 900.000 ευρώ θα διαθέσει το Υπουργείο Παιδείας μέσω του ΕΣΠΑ για την Πράξη « Αναβάθμιση των Ιεροσπουδαστηρίων – Παιδαγωγική Υποστήριξη της διδασκαλίας του Κορανίου στους μαθητές μέλη της Μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης».

Όλα αυτά ενώ ο λαός πεινάει και δεν γίνονται χειροτονίες νέων χριστιανών ιερέων.

Τα δε χρήματα θα διατεθούν για «νέα προγράμματα σπουδών, νέα βιβλία και υλικά που θα εμπεριέχουν παιδαγωγικά και θρησκευτικά στοιχεία του Κορανίου και των αρχών του Ισλάμ».

Συμπληρώνουμε πως, πέρα από το οικονομικό σκέλος που είναι πρόκληση, είναι 'περίεργοι' οι καιροί στη Θράκη. Θυμίζουμε την προκλητικότητα του ψευτο-Μουφτή της Ξάνθης και τον 'ιδιαίτερο' ρόλο που παίζει στην περιοχή.

Πρέπει το Υπουργείο να κινηθεί πολύ προσεκτικά για να προασπίσει το εθνικό συμφέρον στην περιοχή.





ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...