Αυξάνονται τα θύματα από την επίθεση στην Κων/πολη ! Στους 43 οι νεκροί !


Συνολικά 43 άτομα, εκ των οποίων οι 19 πολίτες ξένων χωρών, σκοτώθηκαν κατά την προχτεσινή επίθεση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Εφκάν Αλά, σε ενημέρωση που έκανε στην ολομέλεια της τουρκικής εθνοσυνέλευσης.

Ο Αλά είπε επίσης ότι αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία της Κωνσταντινούπολης 94 άτομα που τραυματίστηκαν κατά την επίθεση.

Ο Τούρκος υπουργός είπε πως όλες οι ενδείξεις παραπέμπουν ενέργεια της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και υπογράμμισε τη σημασία της διεθνούς συνεργασίας εναντίον της τρομοκρατίας διευκρινίζοντας ότι μετά από συνεργασία με 145 χώρες, η Τουρκία απαγόρευσε σε 50.177 άτομα την είσοδο στην Τουρκία, ενώ απελάθηκαν από τη χώρα, 3.603 άτομα.

Σύμφωνα με τον υπουργό, μέχρι σήμερα έχουν προσαχθεί 5.310 μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.








ΠΗΓΗ: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...