Ακόμη ένας καταυλισμός μουσουλμάνων αλλοδαπών στα Βασιλικά ! Ετοιμάζονται άλλοι 40 !


Σε ένα τεράστιο ΚΕΠΑ μετατρέπεται η Ελλάδα καθώς παντού φυτρώνουν μουσουλμανικοί καταυλισμοί με αστραπιαία ταχύτητα και τις ΕΔ να έχουν μετατραπεί σε «φιλιππινέζες» των αλλοδαπών.

Στο Κέντρο Παραμονής Αλλοδαπών (ΚΕΠΑ) των Βασιλικών βρίσκονται από το μεσημέρι οι 423 αλλοδαποί μουσουλμάνοι που αναχώρησαν με λεωφορεία από το Πολύκαστρο, ενώ αργά το απόγευμα αναμένονται να φθάσουν άλλοι 147.

Για την υποδοχή των αλλοδαπών μουσουλμάνων επιστρατεύθηκαν για ακόμη μια φορά οι ΕΔ και πιο συγκεκριμένα η ΠΑ όπου από το πρωί σμηνίτες διαμόρφωναν τον χώρο, έστηναν σκηνές, κουζίνες, ιατρεία και τουαλέτες. Μόνο τζαμί δεν έστησαν. Το νέο ΚΕΠΑ βρίσκεται πάνω στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Βασιλικών και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 1.800 άτομα.

Χαρακτηριστικό γεγονός του πλήρους καθεστώτος ασυδοσίας που υπάρχει είναι ότι αρκετοί αλλοδαποί αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το ΚΕΠΑ των Βασιλικών αμέσως μετά την άφιξή τους προς άγνωστο προορισμό.

Η παρουσία των μουσουλμάνων αλλοδαπών στην περιοχή προκάλεσε μικρή αναστάτωση στους κατοίκους που εδώ και μέρες αντιδρούν στην κατασκευή της. Στο ΚΕΠΑ υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη για την προστασία των αλλοδαπών. .

Τη μετατροπή της χώρας σε απέραντο καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών προβλέπουν τα επίσημα αλλά μη δημοσιοποιημένα προς το παρόν σχέδια της κυβέρνησης με τη δημιουργία τουλάχιστον 40 νέων δομών φιλοξενίας που θα προστεθούν στα ήδη 41 υπάρχοντα κέντρα που λειτουργούν.

Οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί δημιουργούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό για την ασφάλεια των πολιτών της χώρας, καθώς ήδη η κατάσταση στους περισσότερους καταυλισμούς είναι εκρηκτική. Σε Λέσβο, Σάμο, Χίο και αλλού μετανάστες που διαβιούν κάτω από άθλιες συνθήκες και νιώθουν εγκλωβισμένοι στη χώρα μας ξεσπούν σε άγρια επεισόδια.

Ωστόσο η κατάσταση είναι τραγική. Μετά το χτύπημα στο Ορλάντο των ΗΠΑ με τους 50 νεκρούς η ανησυχία για παρείσφρηση μαχητών του ISIS στην χώρα μεγαλώνει κατακόρυφα.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...