Εξομολόγηση Πούτιν σε Αγιορείτη: '' Θα παραμείνω στη Προεδρία και μετά το 2020'' !


Τα χαρτιά του για τη πολυσυζητημένη διαδοχή του άνοιξε ο Ρώσος Πρόεδρος σε Αγιορείτη μοναχό της Ιεράς Μονής του Αγίου Παντελεήμονος στο Αγιο Ορος που επισκέφθηκε το Σάββατο 28 Μαϊου με αφορή τη ρωσική χιλιετηρίδα στον Αθωνα.

''Να προσέχεις τις μετακινήσεις Βλαδίμηρε,σε χρειαζόμαστε, προς το παρόν δεν έχεις διάδοχο και πρέπει να προσέχεις πολύ, του συμβούλεψε ο ρώσος μοναχός που μίλησε στο ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ.

Η απάντηση ήταν:'' Πάτερ θα συνεχίσω τη πολιτική καριέρα μου και μετά το 2020 ευελπιστώντας πάντα στο ρωσικό λαό που με έχει αγκαλιάσει.

Τα προβλήματα στη Ρωσία σήμερα είναι σφαιρικά και χρειάζεται βάθος χρόνου για να αντιμετωπιστούν. Είμαι εδώ, είμαι στο καθήκον κι αν το θέλει ο λαός θα είμαι και μετά το 2020 ''.





ΠΗΓΗ: tilegrafima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...