Φοβερό ! Εταιρεία προσέλαβε τoν πρώτο δικηγόρο ρομπότ !


Ο πρώτος δικηγόρος ρομπότ είναι γεγονός και ακούει στο όνομα Ross!

Αποτελεί λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης, μπαίνει σε τεράστιες βάσεις δεδομένων και είναι έτοιμος να εξυπηρετήσει τους πελάτες και τους συναδέλφους τους αφού είναι προγραμματισμένος να μιλάει και να καταλαβαίνει απλά λόγια και όχι κωδικοποιημένες εκφράσεις.

Οι δικαστικές αποφάσεις είναι γραμμένες σε απλή, καθημερινή γλώσσα και όχι σε στήλες και γραμμές, κάτι που βοηθάει το λογισμικό να αντεπεξέλθει καλύτερα”, είπε ο Andrew Arruda, CEO και συνιδρυτής της ROSS Intelligence.

Ο Ross κατάφερε και βρήκε δουλειά σε μια δικηγορική εταιρεία ενώ ήδη πολλές ανάλογες εταιρείες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν.

Όπως τονίζει ο Arryda: "Με τον ROSS, οι δικηγόροι θα μπορούν να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους και να εξυπηρετήσουν το τεράστιο κοινό που τους έχει ανάγκη.

Mε τη χρήση δικηγόρων-ρομπότ όπως ο ROSS, οι δικηγορικές φίρμες θα μπορούν να χρεώνουν πολύ λιγότερα τους πελάτες τους, αφού δε θα πληρώνουν κάποιον άνθρωπο (που απαιτεί πληρωμή για να παρέχει υπηρεσίες) να χειριστεί τις υποθέσεις τους.

Με τον ROSS, οι δικηγόροι θα μπορούν να αφοσιωθούν στον πελάτη και να εξαντλήσουν τη δημιουργικότητά τους, αντί να σπαταλούν ώρες ψάχνοντας στο διαδίκτυο, ερευνώντας εκατοντάδες παλιές υποθέσεις, προκειμένου να βρουν το κατάλληλο νομικό πλαίσιο για την κάθε περίπτωση”.







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...