Τρέμουν οι ΗΠΑ ! Αποσύρουν τα F-22 και F-35 λόγω Ρωσίας !


Δεν πιάνουν "μία" τα F-22, F-35 και B-2 μπροστά στο νέο υπέρ-όπλο των Ρώσων που αναμένεται να δοκιμαστεί από τον ρωσικό στρατό.

Πρόκειται για τους πυραύλους S-500, που μπορούν να καταστρέψουν διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους ταυτόχρονα σε ύψος 600 χλμ, πολεμικά αεροσκάφη, μέχρι και διαστημόπλοια ενώ έχουν ακτίνα δράσης τα 2.000 χλμ.

Το μεγαθήριο που θα βγει στην παραγωγή το 2017, είναι ανώτερο από τους S-400 με χρόνο αντίδρασης τα 3 δευτερόλεπτα έναντι των 10 που είχαν οι προηγούμενοι και μπορούν να συνεργαστούν με τους S-400, S-300VM4, S-350 καθώς και άλλα όπλα.

Αμερικανοί ειδικοί τονίζουν ότι το νέο δημιούργημα της Ρωσίας θα οδηγήσει στην απόσυρση των F-22, F-35 και B-2, αφού δεν θα μπορούν να ανταγωνιστούν αυτό το μεγαλειώδες στρατιωτικό και τεχνολογικό επίτευγμα.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...