Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ βάζει «φωτιά» στην φετινή EUROVISION !


Εντύπωση και απορίες έχει προκαλέσει η δημοσίευση της Wikipedia λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της Eurovision, που παρουσίαζε ως νικητή την Ρωσία.

Όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα, παρότι ο διαγωνισμός του Σαββάτου, δεν είχε ολοκληρωθεί στη 1:10 τη νύχτα, ο ιστότοπος παρουσίαζε ως νικήτρια τη Ρωσική συμμετοχή, ενώ μετά την ανάδειξη της Ουκρανίας, άλλαξε και η ανάρτηση της Wikipedia.

Τώρα τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι, αν πρόκειται για τυχαίο λάθος ή αν υπάρχει άγνωστο παρασκήνιο, με πολιτικό φυσικά περιεχόμενο.

Η νίκη της Ουκρανίας θεωρείται πολιτική και ουσιαστικά «χτύπημα» κάτω από την ζώνη στην ισχυρή Ρωσία, ωστόσο πολλοί πλέον υποστηρίζουν ότι νικήτρια ήταν η Ρωσία, η οποία θεωρούταν από την αρχή φαβορί, ωστόσο για πολιτικούς λόγους το βραβείο δόθηκε «τελευταία στιγμή» στην Ουκρανία.

Βέβαια το τι ακριβώς συνέβη παραμένει άγνωστο…






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...