EKTAKTO: Βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροπλάνου της EgyptAir και ανθρώπινο μέλος !


Συντρίμμια του αεροσκάφους της EgyptAir εντοπίστηκαν από τον Αιγυπτιακό στρατό, 290 χιλιόμετρα βόρεια της Αλεξάνδρειας, σύμφωνα με το Reuters και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε και ένα ανθρώπινο μέλος.

Η αιγυπτιακή τηλεόραση μετέδωσε και αυτή με την σιερά της ότι βρέθηκαν συντρίμμια του αεροπλάνου της EgyptAir βόρεια της Αλεξάνδρειας

«Αντικείμενα που ανήκουν σε επιβάτες της πτήσης MS804 βρέθηκαν από σκάφος του ναυτικού που σαρώνει την περιοχή για τα μαύρα κουτιά»

Με ένα tweet, η EgyptAir, ενημέρωσε πριν από λίγα λεπτά τους συγγενείς των επιβατών, ότι οι Αιγυπτιακές αρχές, εντόπισαν προσωπικά αντικείμενα ανοικτά της Αλεξάνδρειας.


Xθες το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκαν δύο αντικείμενα πορτοκαλί χρώματος εντοπίστηκαν σε απόσταση 200- 230 μιλίων νοτιοανατολικά της Κρήτης, εντός του FIR της Αιγύπτου, από αιγυπτιακό αεροσκάφος που συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του AirBus 320.

Τα δύο πλαστικά κομμάτια θεωρήθηκε ότι είναι είτε σωσίβια, είτε κομμάτια από τις λαστιχένιες «τσουλήθρες» που χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και εντοπίστηκαν σε μια περιοχή, 50 μίλια νοτιοανατολικά από το σημείο που χάθηκε το ίχνος του αεροσκάφους.

Αποδείχθηκε ότι τα ευρήματα δεν είχαν καμία σχέση με το αεροσκάφος της EgyptAir, ενώ δεν ήταν καν συντρίμμια από άλλο αεροπλάνο.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...