ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ: Τι έδειξαν τα πρώτα δείγματα DNA !


Σε απόλυτο θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με το δολοφόνο της Ελευθερίας Αγραφιώτου, καθώς τα πρώτα αποτελέσματα από την εξέταση των δειγμάτων DNA δεν ταυτοποιούνται με τον 30χρονο «δράκο» του Αμαρουσίου.

Όμως, όπως είναι γνωστό, έχουν προκληθεί αλλοιώσεις στα γενετικά δείγματα, λόγω των πολλών ημερών που εντοπίστηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας μετά την εξαφάνισή της. 

Γι' αυτό το λόγο η σήμανση εξετάζει με προσοχή το αποτύπωμα από παπούτσι που κατάφερε να απομονώσει από τους χώρους του γκαράζ, προκειμένου να δει αν ταυτίζεται με το αποτύπωμα των παπουτσιών του 30χρονου «δράκου».

Επίσης, θα ακολουθήσει δεύτερη σειρά εξετάσεων DNA. Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν ως ύποπτο για τη δολοφονία της Αγραφιώτου τον 30χρονο, καθώς επιμένουν ότι είναι υπερβολική η σύμπτωση της παρουσίας στην ίδια γεωγραφική περιοχή δύο ανθρώπων που επιτίθενται σε γυναίκες.

Ήξερε να κινηθεί...

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας που ερεύνησε το σημείο, ο δράστης γνώριζε τα «μυστικά» του χώρου.

Πιθανολογείται ότι είχε στήσει καρτέρι στο 2ο υπόγειο πάρκινγκ περιμένοντας να κατέβει κάποια γυναίκα μόνη της, την ώρα που δεν θα ήταν κανείς στο χώρο.

 Όταν είδε να κατεβαίνει αργά το λευκό Opel Corsa με οδηγό την Ελευθερία Αγραφιώτου κρύφτηκε περιμένοντας η 69χρονη να κατέβει, να κλειδώσει το αυτοκίνητο και να κινηθεί προς το σούπερ μάρκετ. 

Μόλις απομακρύνθηκε λίγα μέτρα από το αυτοκίνητο, όρμησε πάνω της και πριν προλάβει να αντιδράσει την πέταξε προς τις σκάλες.

Πιθανότατα την κλώτσησε στο πρόσωπο, το κεφάλι και τα πλευρά και όπως μαρτυρούν οι κηλίδες αίματος που υπήρχαν στο κλιμακοστάσιο την οδήγησε στο τρίτο υπόγειο σε σημείο που όμως δεν ήταν ορατό από κανέναν.







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...