ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][bleft]

Έγγραφο ΣΟΚ εμπλέκει πρωθυπουργό με μίζες της Deutsche Bank !

Νέο έγγραφο που ήρθε στην δημοσιότητα, παρουσιάζει ομόλογα επί κυβέρνησης Κώστα Σημίτη, τα οποία η Ελλάδα αποπλήρωσε το 2012!

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί η εγκυρότητα των εγγράφων, από επίσημο φορέα, ωστόσο παρουσιάζουν στοιχεία για μια "άγνωστη συμφωνία", του Κώστα Σημίτη με την γερμανική Deutsche Bank, ύψους 50 δις Γιέν.

Ιστορικά, από την κυβέρνηση Αντρέα Παπανδρέου μέχρι και Κωνσταντίνου Καραμανλή του νεότερου, θεωρείται ότι υπήρξε οικονομική ευδαιμονία για τον λαό, η οποία αποδείχτηκε σε φούσκα που οδήγησε τους Έλληνες στην καταστροφή.
Πλέον αποδεικνύεται σιγά-σιγά ποίοι δημιούργησαν την εν λόγω φούσκα και ποίοι οδήγησαν την Ελλάδα στην οικονομική κατάρρευση, καθώς καθημερινά έρχονται στην δημοσιότητα νέα σκάνδαλα με μίζες.

Το Deal Σημίτη- Deutsche Bank δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής, ωστόσο αναμένεται η διάψευση ή επιβεβαίωση των εγγράφων, ώστε να δοθούν στην δημοσιότητα περαιτέρω λεπτομέρειες.
Πάντως το έγγραφο υποστηρίζει ότι η συμφωνία υπογράφηκε στις 8 Αυγούστου 1997, με την τότε κυβέρνηση να λαμβάνει αμέσως μετά το Deal 50 δις Γιέν...


ΠΗΓΗ