Είναι ΚΤΗΝΗ ! Τούρκος απαγόρεψε σε Έλληνα να παρευρεθεί στη κηδεία του πατέρα του !

Δεν δείχνουν πλέον κανένα σεβασμό οι Τούρκοι σε ότι αφορά τους Έλληνες. Όχι μόνο σε στρατιωτικό, πολεμικό, εθνικό κτλ. επίπεδο, αλλά και σε ανθρώπινο απαξιούν και δείχνουν τί σόι γένος είναι.

Τούρκος απογόρεψε σε ΕΛΛΗΝΑ αξιωματικό να πάει στην κηδεία του πατέρα του.

Το περιστατικό έγινε την Κυριακή του Πάσχα, σε μια φρεγάτα της Γερμανίας στο Αιγαίο. Μαζί με τον Γερμανό επικεφαλή, ήταν ένας Έλληνας και ένας Τούρκος αξιωματικός, με βάση τη συμφωνία ΕΕ και Τουρκίας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ειδοποίησαν τον Έλληνα αξιωματικό ότι πέθανε ο πατέρας του στη Χίο. Ο άνδρας, ζήτησε άδεια από τον κυβερνήτη αλλά και τον Τούρκο συνάδελφο του να πάει στην κηδεία.

Ενώ ο Γερμανός δέχθηκε, ο Τούρκος αρνήθηκε κατηγορηματικά, με πρόφαση ότι δεν μπορεί ένα πολεμικό πλοίο να προσεγγίσει μια "αποστρατικοποιημένη νήσος"!

Τελικά, ο Έλληνας αξιωματικός πήγε στην κηδεία με σκάφος του Λιμενικού Σώματος...






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...