ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ! Καταργούν την εξουσία κάθε χώρας και φέρνουν τον Ευρωστρατό !

"Σάρκα και οστά" θα λάβει το σχέδιο των Ευρωπαίων για στρατό, που θα επιτηρεί και θα ενεργεί ελεύθερος στα κράτη μέλη-της Ε.Ε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παραθέτουν Βρετανικά ΜΜΕ, το σχέδιο είναι προ των πυλών για εφαρμογή και δημιουργήθηκε από το think-tank, το οποίο καλεί για μια «Ένωση Ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Ο συγκεκριμένος στρατός που μέχρι πρότινος ήταν μια απλή πρόταση, θα λάβει δράση τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και θα είναι ισχυρότερος από τις κρατικές Αρχές κάθε χώρας.

Για παράδειγμα ο στρατός του think-tank, θα είναι ισχυρότερος από την ΕΛ.ΑΣ, η οποία θα πρέπει ουσιαστικά να τον υπακούει.

Μέχρι στιγμής, οι αρμόδιοι υποστηρίζουν ότι ο βασικός σκοπός του στρατού θα είναι η εξάλειψη της τρομοκρατίας και η ασφάλεια της Ε.Ε, ωστόσο παραμένουν αμφίβολες οι ενέργειες του.

«Εν όψει αυτών των αντιξοοτήτων, το ευρωπαϊκό σχέδιο πρέπει να συγκεντρώσει τη συλλογική αποφασιστικότητα κοιτάζοντας αυτή τη νέα απειλή – και το κάνει γρήγορα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο χρόνος είναι κατάλληλος για μια πραγματική «Ένωση Ασφάλειας» αναφέρει η έκθεση του think-tank.

Για την καλύτερη λειτουργία μάλιστα του στρατού και την αποτελεσματική αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, οι ευρωπαίοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να δημιουργηθεί μια «ευρωπαϊκή ακαδημία πληροφοριών», αλλά και να διοριστεί ένας «Ευρωπαίος Σύμβουλος Ασφάλειας»...

Με λίγα λόγια, σχεδιάζεται μια ευρωπαϊκή υπηρεσία πληροφοριών, με δικαστική αντιπροσωπεία και δικό της στρατό, ώστε να επεμβαίνει στα κράτη-μέλη της Ε.Ε., δήθεν για την αντιμετώπιση τρομοκρατών....






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...