ΚΤΗΝΗ βεβηλώνουν τον Ιησού σε εκκλησία !


Συγκλονίζουν οι εικόνες που καταφθάνουν από τη Σουηδία, όπου λαμβάνει χώρα το ανοιξιάτικο φεστιβάλ ομοφυλοφίλων, Spring Pride. 

Στα πλαίσια αυτού του φεστιβάλ, ένας υποτιθέμενος καλλιτέχνης – ΚΤΗΝΟΣ, αποφάσισε να βεβηλώσει την εικόνα του Ιησού Χριστού, η οποία μάλιστα τοποθετήθηκε στους τοίχους της προτεσταντικής εκκλησίας της πόλης Eskilstuna.

Συγκεκριμένα, στο «έργο» του καλλιτέχνη Elisabeth Ohlosn Wallins, απεικονίζεται ο Ιησούς Χριστός μελαψός σε στάση σταύρωσης, αγκαλιασμένος από έναν άνδρα.

Ο προτεστάντης επίσκοπος Johan Edlun, έδωσε το πράσινο φως για την είσοδο του εκτρώματος στην εκκλησία και υπογράμμισε πως αισθάνεται ευτυχισμένος για την πρωτοβουλία αυτή, η οποία υποτίθεται πως έδωσε πιο ανθρώπινη διάσταση στο Θείο μαρτύριο.

Και εις ανώτερα…









ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...