Βάζουν φωτιά στα Βαλκάνια οι Αλβανοί ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ !


Θράσος χωρίς όρια δείχνει η Αλβανία, αφού συνεχίζει να ευελπιστεί, μάταια βέβαια, στο "όραμα" της Μεγάλης Αλβανίας.

Αυτή τη φορά, δημοσίευμα της χώρας κάνει μια προσπάθεια να αποδείξει ότι το αλβανικό στοιχείο φτάνει μέχρι την Πρέβεζα.

Μάλιστα, για να παρουσιάσει αυτή την ελεεινή υποστήριξη πιο αποδεδειγμένα, βασίζει τη θεώρηση σε μια «γερμανική εγκυκλοπαίδεια», η οποία αναφέρει ότι η Αλβανία καταλαμβάνει 91.400 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Διαβάστε απόσπασμα από το εν λόγω δημοσίευμα: "Η εμπιστοσύνη μεταξύ των Αλβανών συνδέεται με τη θρησκεία από την εποχή του Αλή Πασά, όταν ο Αλή Πασάς εισήγαγε και καθιέρωσε τη δημόσια θρησκευτική ανεκτικότητα μεταξύ του Ισλάμ και της Καθολικής Εκκλησίας, επειδή (οι Αλβανοί) έχουν ανοχή και κατανόηση στις θρησκείες.

Έτσι, στη βόρεια Αλβανία δεσμεύονταν να σέβονται τη ρωμαιοκαθολική πίστη, στην κεντρική Αλβανία την ελληνική καθολική πίστη και η νότια Αλβανία κατοικούνταν κυρίως από άτομα μουσουλμανικής πίστης".








ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...