ΤΩΡΑ - ΧΑΜΟΣ ! Μπαίνουν οι εισαγγελείς σε σπίτια !


Ντόρος έχει προκληθεί ύστερα και από τα νέα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν χθες από τη Διεθνή Σύμπραξη Ερευνητών Δημοσιογράφων, τα οποία φέρνουν τα πάνω κάτω και μάλιστα εστιάζουν σε πολλούς Έλληνες (και μη) επιχειρηματίες.


Πρόκειται φυσικά για το γνωστό σκάνδαλο των Panama Papers, για το οποίο πρόκειται να έχουμε ταχύτατα εξελίξεις. Ύστερα από εντολή των εισαγγελέων Π. Αθανασίου και Γ. Μπρη, οι δικαστικές αρχές του Παναμά, αλλά και διαφόρων άλλων χωρών, θα λάβουν αίτηματα δικαστικής συνδρομής.

Θα ζητηθεί λοιπόν να απαντήσουν αναλυτικά για τις κινήσεις των λογαριασμών και τις υπεράκτιες εταιρίες, τους εκπροσώπους και τους δικαιούχους τους.

Από μέρα σε μέρα θα ξεκινήσουν οι εξονυχιστικοί έλεγχοι των οικονομικών εισαγγελέων, οι οποίοι θα ελέγξουν συγκεκριμένα πρόσωπα, σπίτια και εταιρίες, βάσει πάντοτε των αποκαλύψεων από τα Panama Papers. Εξάλλου, λόγω εκείνων προχώρησαν στα αιτήματα δικαστικής συνδρομής.

Υπάρχουν πληροφορίες, πως ο επικεφαλής των οικονομικών εισαγγελέων, Π. Αθανασίου, είχε ζητήσει να γίνει εις βάθος έλεγχος σε διάφορα πρόσωπα, πολύ πριν τη δημοσιοποίηση των στοιχείων, προκειμένου να δρομολογηθούν αιφνιδιαστικοί έλεγχοι στα σπίτια και στους επαγγελματικούς τους χώρους.







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...