Ο ΤΡΑΜΠ ΘΕΛΕΙ ΤΗ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε. ! «Θα ήταν καλύτερα έξω από την Ευρώπη» !

Στο στρατόπεδο του Brexit θα βρισκόταν αν ήταν Βρετανός ο Ντόναλντ Τραμπ.

Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος. «Η Μεγάλη Βρετανία θα ήταν καλύτερα χωρίς την Ευρωπαϊκή Ένωση» είπε χαρακτηριστικά ο μοναδικός πλέον υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεμπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός μεγιστάνας δεν σταμάτησε εκεί καθώς αναφέρθηκε και σε ένα άλλο αγαπημένο του θέμα τη μετανάστευση. Μιλώντας στο δίκτυο Fox είπε ότι η μεταναστευτική κρίση ήταν ένα απαίσιο πράγμα για την Ευρώπη, κατηγορώντας την Ε.Ε ότι την υποκίνησε.

Σε ό,τι αφορά το Brexit ο Τραμπ διευκρίνισε ότι δεν κάνει πρόταση αλλά ή αίσθησή του είναι ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να ψηφίσει για τη διακοπή των δεσμών του με τις Βρυξέλλες στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου. «Θέλω να αποφασίσουν μόνοι τους οι Βρετανοί».

Σημειώνεται ότι ο απερχόμενος πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε τη στήριξή του για την παραμονή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ευρωπαϊκή Ένωση κατά την επίσημη επίσκεψη του τον περασμένο μήνα.

Μάλιστα προκάλεσε την οργή των οπαδών του στρατοπέδου του Brexit όταν δήλωσε ότι η Βρετανία θα βρεθεί στο τέλος της ουράς για την υπογραφή εμπορικών συμφωνιών με τις ΗΠΑ αν βγει από την Ε.Ε. Πρόσθεσε ότι η Βρετανία ήταν στα καλύτερά της όταν βοηθούσε στη διακυβέρνηση της ισχυρής Ε.Ε. και ότι με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται η θέση της στο παγκόσμιο σκηνικό.







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...