ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][bleft]

Η Γαλλία επαναστατεί κατά των μέτρων ενώ η Ελλάδα...κοιμάται !


Συνεχίζεται η ταραχώδης κατάσταση στην Γαλλία, με πλήθος διαδηλώσεων με αιτήματα να μην περάσουν μέτρα, να μην εφαρμοστούν νόμοι που θα υποβαθμίζουν το επίπεδο ζωής και την αξιοπρέπεια των πολιτών, να μην παγώσουν οι μισθοί, να μην, να μην, να μην...

Μόνο τις τελευταίες ημέρες πάνω από 80 πορείες έχουν γίνει στη χώρα, πάνω από χιλιάδες πολίτες είναι στους δρόμους, ανάμεσα τους φοιτητές, ακόμα και μαθητές που διαμαρτύρονται για το μέλλον που τους περιμένει.

Απεργίες και κινητοποιήσεις είναι καθημερινό φαινόμενο ενώ η κυβέρνηση είναι αμετανόητη. Και όσο πιο πολύ δεν αλλάζει κατεύθυνση, τόσο περισσότερο ο κόσμος εξαγριώνεται.

Και η Γαλλική Επανάσταση είναι πάλι εδώ, εν έτει 2016...

Την ίδια ώρα, στην Ελλάδα σιωπή...

Σε μια Ελλάδα που μαστίζεται από σκληρά μέτρα λιτότητας, με τα ποσοστά ανεργίας να ανεβαίνουν, με τους μισθούς και τις συντάξεις να μειώνονται και τους φόρους να ακολουθούν πορεία αντιστρόφως ανάλογη, να αυξάνονται όλο και πιο πολύ.

Μήπως, τελικά, θέλουμε και τα παθαίνουμε;

Ο Ελληνικός λαός που ένδοξα έχει δείξει την δύναμη του μπροστά σε κάθε αδικία και ζυγό, αυτή τη φορά αδυνατεί να κάνει την επανάσταση του..ΠΗΓΗ