Ο «ΚΟΛΛΗΤΟΣ» ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΣΕ ΡΟΛΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ: Σε ποιά θέση προωθεί τον Ασιάτη Γκλεν Κιμ η κυβέρνηση Τσίπρα !


Ο αμερικανοκορεάτης σύμβουλος Γκλέν Κιμ, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα επί Γιάννη Βαρουφάκη και εξελίχθηκε σεον στενότερο συνεργάτη του Ευκλείδη Τσακαλώτου, στο υπουργείο Οικονομικών είναι μια από τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης για το Εποπτικό Συμβούλιο του νέου υπερταμείου.

Όπως σημειώνει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «Αγορά», στο Μέγρο Μαξίμου, συζητούν ακόμα τα ονόματα της Λούκας Κατσέλη, Νίκου Χριστοδουλάκη και του οικονομολόγου Αρι Συγγρού. 

Οι δανειστές θα προτείνουν δύο πρόσωπα, ένα εκ των οποίων θα είναι ο πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου που θα διαχειρίζεται για 99 χρόνια το σύνολο της κρατικής περιουσίας. 

Για τον ρόλο – κλειδί οι ελεγκτές συζητούν τον Ολλανδό Μπομπ Τράα, ο οποίος υπήρξε μόνιμος αντιπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...