ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ! Η ΕΕ θέλει να αφανίσει τα μονοπολιτισμικά κράτη !


Αισχρά ακούγονται τα όσα δήλωσε ο Ολλανδός επίτροπος της ΕΕ Φρανς Τίμερμανς, που είναι και ο πρώτος αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Λίγο πολύ, με τα λεγόμενα του, υποστήριξε ότι οι χώρες που είναι μονοπολιτισμικές πρέπει να σταματήσουν να υπάρχουν και ότι πρέπει όχι μόνο να αποδεχτούμε την πολυπολυτισμικότητα, αλλά να την εντάξουμε και στην κοινωνία μας.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: "Το μέλλον της ανθρωπότητας δεν βασίζεται πλέον στα επιμέρους έθνη και πολιτισμούς, αλλά σε έναν μικτό υπερπολιτισμό. Οι μονοπολιτισμικές κοινωνίες ανήκουν στο παρελθόν, ένα παρελθόν το οποίο ουδέποτε υπήρξε.

Η ευρωπαϊκή κληρονομιά είναι απλώς ένα κοινωνικό κατασκεύασμα και η Ευρώπη ήταν ανέκαθεν μια ήπειρος μεταναστών, η δε ευρωπαϊκές αξίες σημαίνουν ότι πρέπει να αποδεχθούμε την πολυπολιτισμική ποικιλία".

Δηλαδή, με λίγα λόγια, παρακινεί να γεμίσει η Ευρώπη με αλλόθρησκους ώστε να ενισχυθεί ο ισχυρισμός του.

Πρέπει κάποιος να υπενθυμίσει στον κ. Τίμερμανς ότι στις χώρες που ζουν μουσουλμάνοι, έχουν αυξηθεί τα ποσοστά εγκληματικότητας.

Αποτελούν μόνο το 10% του πληθυσμού της Ευρώπης, και όμως ευθύνονται για το 80% των βιασμών, ενώ, αν πάμε συγκεκριμένα στη χώρα μας, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία φαίνεται ότι στις περιοχές που ζουν, έστω και προσωρινά μετανάστες, "ανθίζει" το εμπόριο ναρκωτικών και οι βιασμοί.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...