Η διάλυση των Σκοπίων ήρθε !


Έκρυθμη είναι η κατάσταση στα Σκόπια, ενώ ακόμη δεν έχουν ξεχαστεί τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσε η απόφαση του προέδρου για ασυλία σε διεφθαρμένους πολιτικούς.

Οι πολίτες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις εναντίον στα μέτρα λιτότητα και προειδοποιούν πως θα κλιμακώσουν τις ενέργειες τους.

Στην διαμαρτυρία που πραγματοποιείται σήμερα, οι διαδηλωτές φωνάζουν «Δικαιοσύνη- Ισότητα- Ελευθερία» και «Θέλουμε καλύτερους μισθούς και όχι άλλα αγάλματα».

Υπενθυμίζουμε ότι οι γείτονες μας κάνουν μεγάλες προσπάθειες να βελτιώσουν το κέντρο των Σκοπίων, ώστε να θυμίζει Ελλάδα και Μακεδονικό πολιτισμό, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά, καθώς το μόνο που έχουν καταφέρει είναι ένα κιτς αντίγραφο της χώρας μας.

Πλέον οι πολίτες έχουν ξεσηκωθεί εναντίον αυτής της πολιτικής των Σκοπίων, που απευθύνεται μόνο στο θέα Αθήναι, την ίδια ώρα που η οικονομία τους καταρρέει.

Οι διαδηλωτές υποστηρίζουν ότι: «το καθεστώς έχει κάνει τους πολίτες όμηρους του, εξυπηρετώντας τις δικές του ανάγκες».

«Δεν φοβόμαστε πια. Πρέπει να δράσουμε ενάντια στο καθεστώς αυτό που δημιούργησε τη βαθύτερη ανισότητα στην περιοχή (των Βαλκανίων) και διαμαρτυρόμαστε και αντιτασσόμαστε να μην γίνει πάλι επανάληψη αυτών των πολιτικών», δηλώνουν οι πολίτες των γειτονικών Σκοπίων, τα οποία βρίσκονται όπως φαίνεται σε «αποσύνθεση».





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...