ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! Ετοιμάζεται Ελληνική Παρέμβαση στο Αγγλικό Δημοψήφισμα !


Ελληνικά κόμματα και άλλοι φορείς και ιδιώτες θα κάνουν ηχηρή παρέμβαση ενημέρωσης των Βρετανών ψηφοφόρων με δημοσιοποίηση σχετικά με το επικείμενο Δημοψήφισμα στη Βρετανία, αν θέλουν να μείνουν στην σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση ή να αποχωρήσουν.

Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες, η ενημέρωση θα λάβει τη μορφή δημόσιου κειμένου όπου μεταξύ άλλων θα αναλύει τι έγινε κατά της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα δίνει το πραγματικό πρόσωπο της ΕΕ και την αλλεργία της στα δημοψηφίσματα. Το κείμενο και η δημοσιοποίησή του αποσκοπεί να είναι κίνηση αλληλεγγύης στο βρετανικό λαό και πλήγμα στα συμφέροντα ολοκληρωτισμού της ΕΕ.

Να σημειώσουμε ότι θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνει τέτοια παρέμβαση από την Ελλάδα κατά των εγκληματικών συμφερόντων που διαλύουν την ελευθερία και δημοκρατία στην Ευρώπη με την ΕΕ ως όργανο. Βλέπετε, τα πράγματα αλλάζουν αν εμείς τα αλλάξουμε.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...