ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ: Ο «μισητός» Τσίπρας, ο Κυριάκος που δεν πείθει και το ΠΟΤΑΜΙ που φεύγει !


Μετά τη συμφωνία στο Εurogroup, σχεδόν όλα τα κόμματα ασχολήθηκαν με τις μετρήσεις. Φυσικά είχαν ενημερωθεί για τα επίσημα γκάλοπ, ωστόσο οι «εσωτερικές» μετρήσεις είναι αυτές που μετρούν σχεδόν για όλα τα κόμμα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα (κύριο συμπέρασμα) από όλες τις μετρήσεις, προκύπτουν τα εξής, πάντα και σύμφωνα με πληροφορίες:

1. Ο Αλέξης Τσίπρας «έπεσε» περισσότερο στα μάτια των Ελλήνων. Ωστόσο, παραμένει το ισχυρό χαρτί – το απόλυτο – του ΣΥΡΙΖΑ. Κανείς δεν μπορεί να τον απειλήσει. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν υπάρχει κανένας… δελφίνος, στις σχετικές ερωτήσεις!

2. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν πείθει. Αν και η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται πολύ πιο μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι «μέτριος» για τους πολίτες.

3. Η Χρυσή Αυγή έχει μείνει στα ίδια ποσοστά (παραμένει δηλαδή το τρίτο κόμμα), ωστόσο απειλείται από το ΚΚΕ που δείχνει σημάδια ανόδου.

4. Το ΠΑΣΟΚ δίνει μάχη με την Ένωση Κεντρώων ενώ οι ΑΝΕΛ βρίσκονται πιο πάνω από το 3,5%!

5. Εκτός παιχνιδιού – προς το παρόν – είναι το ΠΟΤΑΜΙ.

6. Η Πλεύση της Ζωής Κωνσταντοπούλου ανεβαίνει, στα ίδια επίπεδα είναι η ΛΑΕ ενώ η Νέα Δεξιά του Φαήλου Κρανιδιώτη αρχίσει να αποκτάει κοινό, όπως και το νέο κόμμα του Καρατζαφέρη…





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...