Οι ΗΠΑ κλείνουν Δαρδανέλια και Αιγαίο ! Έξαλλη η Ρωσία !


Τρομοκρατημένοι είναι οι Αμερικάνοι, οι οποίοι προσπαθούν με συντονισμένες διαδικασίες να επιβάλουν ένα ειδικό νομικό καθεστώς, με στόχο της εξασφάλιση του ελέγχου στο Αιγαίο και στα Στενά του Βοσπόρου. Οι ΗΠΑ στην ουσία επιχειρούν να αποκλείσουν εντελώς τη Ρωσία από τις περιοχές αυτές και να κρατούν στο χέρι τους τον απόλυτο έλεγχο της περιοχής.


Επίσης το κλίμα μεταξύ των ΗΠΑ και της Τουρκίας χειροτερεύει καθημερινά και για αυτόν το λόγο ανησυχούν για την απώλεια αντιδράσεων από την ελληνική πλευρά, η οποία αδρανεί απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα.

Ο Ερντογάν πλέον θεωρείται εχθρός των ΗΠΑ, καθώς οι κινήσεις του έχουν έρθει αντιμέτωπες με τις επιλογές των ΗΠΑ, οι οποίες έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε, ότι οι τουρκικές παραβιάσεις γίνονται με τις ευλογίες των ΗΠΑ.

Οι Τούρκοι επιθυμούν να γκριζάρουν το Αιγαίο, αλλά μέσω των παραβιάσεων αποκλείονται και οι Ρώσοι από τη Μεσόγειο. Αν και στην ουσία λοιπόν οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να τελειώσουν την κυβέρνηση Ερντογάν, εκμεταλλεύονται τις τουρκικές παραβιάσεις προς όφελός τους.

Οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις των ΗΠΑ θα αφορούν την Ελλάδα και την Τουρκία. Ύστερα από τις συζητήσεις θα προσπαθήσουν να επιβάλουν το κοινό νομικό πλαίσιο, το οποίο θα αποκλείει ουσιαστικά την Ρωσία από το Αιγαίο.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...