Η ΕΕ επιτρέπει στους Τούρκους να μετακινούνται χωρίς βίζα ενώ επιβάλλεται έλεγχος διαβατηρίων μόνο στους Έλληνες πολίτες !

Η ΕΕ πιστή στην πολιτική της να ικανοποιεί τα πάγια παράλογα αιτήματα της Τουρκίας καταργεί την βίζα για τους Τούρκους πολίτες (που ανάμεσά τους κρύβονται και χιλιάδες σκληροί ισλαμιστές υποστηρικτές του ISIS, της Jays-Al-Islam και της Αλ Νούσρα) η Γαλλία ανάγκασε τους επιβάτες της πτήσης Αθήνα-Παρίσι που έφτασε στη γαλλική πρωτεύουσα το μεσημέρι της Τετάρτης να περάσει από έλεγχο διαβατηρίων, όπως και κάθε άλλη πτήση εξωτερικού που δεν ανήκει στη ζώνη Σένγκεν.

ο περιστατικό το αναφέρει η ανταποκρίτρια τη ΕΡΤ και του ΡΙΚ στο Παρίσι, Θωμαΐς Παπαϊωάννου η οποία ταξίδευε με τη συγκεκριμένη πτήση!

Όπως περιγράφει η ίδια, το πλήρωμα του αεροσκάφους ενημέρωσε τους επιβάτες πως στο εξής η Ελλάδα, δεν ανήκει στις χώρες Σένγκεν, και οι πολίτες της θα υπόκεινται σε έλεγχο διαβατηρίων στο γαλλικό αεροδρόμιο,σύμφωνα με απόφαση που τέθηκε σε εφαρμογή από τις 23 Απριλίου. Έτσι λοιπόν οι Έλληνες πολίτες μπήκαν στην ουρά ως παρίες σαν να μην ανήκουν στην ΕΕ. Τότε ποιος ο λόγος που είμαστε χώρα-μέλος τη ΕΕ και υποτίθεται ότι μετέχουμε στην Ευρωζώνη εάν είναι να μας φέρονται κατά τον χειρότερο τρόπο. 

 Οι γαλλικές Αρχές υποστήριξαν ότι δεν έχει ληφθεί κάποια μόνιμη απόφαση για κατάργηση-κατά το δοκούν- της Συνθήκης Σένγκεν, αλλά λόγω εκτάκτου ανάγκης, η Γαλλία κάνει δειγματοληπτικό έλεγχο σε οποιαδήποτε πτήση επιθυμεί. "Αποφασίζεται στην τύχη ποιες πτήσεις από το χώρο Schengen θα βγούν ώστε να περάσουν οι επιβάτες έλεγχο σαν να είναι εξωτερικά σύνορα Ευρώπης" Φυσικά όλως τυχαίως οι έλεγχοι γίνονται στην ελληνική πτήση. Απλά οι γαλλικές Αρχές δεν μπορούσαν να το παραδεχτούν αυτό επίσημα γιατί είναι παράνομο. 

 Το θράσος όμως των Ευρωπαίων ξεπερνάει κάθε όριο αφού την ίδια στιγμή αποφασίζουν να επιτρέπουν την ελεύθερη διακίνηση στην ΕΕ των Τούρκων πολιτών, μιας χώρας που δεν είναι μέλος της. Εν ολίγοις η Άκγυρα έχει πετύχει να έχει όλα τα δικαιώματα χωρίς καμία υποχρέωση, χωρίς «χρωστούμενα» απέναντι στην ΕΕ. Μια συμπεριφορά άδικη απέναντι στην Ελλάδα καθώς η Τουρκία ήταν ο βασικός παράγοντας για τον οποίο όλη η ΕΕ «γέμισε» πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες, τους οποίους και χρησιμοποίησε ως μοχλό πίεσης για να κερδίσει ανταλλάγματα.




Η ΕΕ η ίδια έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλειά της αφού η Τουρκία είναι μια ισλαμιστική χώρα με χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια φανατικών ισλαμιστών, πολλοί εκ των οποίων έχουν συμμετάσχει και έχουν διαπράξει εγκλήματα στις πολεμικές συγκρούσεις στην Συρία. 

 Mια χώρα στην οποία δεν υπάρχει ελευθερία του λόγου και φιμώνονται τα ΜΜΕ, μια χώρα όπου οι γυναίκες κακοποιούνται σωρηδόν, μια χώρα όπου παραβιάζονται τα ανρθώρπινα δικαιώματα, μια χώρα που βομβαρδίζει τις ίδιες της τις πόλεις στην νοτιοανατολική επικράτειά της και μετατρέπει σε πρόσφυγες τους ίδιους τους κατοίκους της, Όλοι αυτοί θα μπορούν στο εξής να διακινούνται ελεύθερα μαζί με τις «ιδέες» τους σε όλη σχεδόν την Γηραιά Ήπειρο. 

 Όντως ζούμε στην εποχή του «τρελού» νερού, όπου το παράλογο αποκτά διαστάσεις καθημερινότητας και η κοινή λογική θεωρείται σχεδόν... ποινικό αδίκημα.







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...