ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ: «Η συμπεριφορά των Τούρκων στο Αιγαίο θα οδηγήσει σε ατύχημα» ! Οι Τούρκοι σβήνουν τα φώτα ακόμα και από τις πτέρυγες του αεροσκάφους !


Σαφή προειδοποίηση προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στην τηλεφωνική του επικοινωνία με τον γγ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.


«Η συμπεριφορά των Τούρκων στο Αιγαίο θα οδηγήσει σε ατύχημα, με ό,τι αυτό μπορεί να προκαλέσει στην περιοχή!» είπε ξεκάθαρα, σύμφωνα με τη Real News.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τρεις ενδεικτικές περιπτώσεις αποδεικνύουν ότι η Άγκυρα επιδιώκει κλιμάκωση ακόμα και μέσω ατυχήματος:

1. Σε νυχτερινή αερομαχία ελληνικών και τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, οι Τούρκοι χειριστές έσβησαν τα φώτα ακόμα και από τις πτέρυγες του αεροσκάφους. Οι Έλληνες πιλότοι έχουν την πείρα και τις ικανότητες τους να αναχαιτίζουν ακόμα κι έτσι, ωστόσο η επικινδυνότητα της αερομαχίας αυξάνεται σημαντικά λόγω της συμπεριφοράς των Τούρκων.

2. Τουρκικό πολεμικό πλοίο πέρασε ξυστά από ολλανδικό της νατοϊκής δύναμης που περιπολούσε στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Οι Ολλανδοί δεν πίστευαν ότι το τουρκικό πολεμικό είχε… συσκότιση και ανέφεραν το περιστατικό στο ΝΑΤΟ.

3. Άλλο πολεμικό πλοίο των Τούρκων χρησιμοποίησε φωτισμό παραλλαγής για να παραπλανήσει νατοϊκά σκάφη για το μέγεθος του. Επίσης, επικίνδυνη ενέργεια, μέσα στη νύχτα, σε μια περιοχή του Αιγαίου όπου πλέουν πολλά πολεμικά πλοία.







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...