ΤΕΛΟΣ τα ψέματα ! Έρχεται συμπληρωματικό μνημόνιο !


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προβλέπει "Συμπληρωματικό μνημόνιο" σύμφωνα με την νέα ανακοίνωση που δόθηκε στην δημοσιότητα.

Όπως υποστηρίζεται στην ανακοίνωση, το "συμπληρωματικό μνημόνιο" αποτελεί προϋπόθεση για την υλοποίηση των συμφωνηθέντων και αναμένεται να εγκριθεί από το Δ.Σ του ESM, ώστε να πραγματοποιηθεί εν συνεχεία η εκταμίευση της πρώτης δόσης, ύψους 7,5 δισ. ευρώ.

Η ανακοίνωση επισημαίνει: «Με ένα συμπληρωματικό Μνημόνιο Συμφωνίας (supplemental Memorandum of Understanding), το οποίο πρόκειται να εγκριθεί σύντομα από το διοικητικό συμβούλιο του ESM, θα συμπληρωθεί το πλαίσιο για την υλοποίηση του προγράμματος».

«Η συμφωνία που επιτεύχθηκε στο Eurogroup αποτελεί ένα αποφασιστικό βήμα σε πολλά επίπεδα, καθώς ανοίγει τον δρόμο για την εκταμίευση της δεύτερης δόσης του προγράμματος ESM (Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας) που ανέρχεται σε 10,3 δισ. ευρώ, αλλά και για μέτρα για την ελάφρυνση του χρέους, που θα εφαρμοστούν σταδιακά» εξηγεί η Κομισιόν στην σχετική ανακοίνωση.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...