Έτοιμες να Χτυπήσουν Πολωνία, Ρουμανία οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις, Παρατάχθηκαν κατα Μήκος των Συνόρων !


Αρθρο Σπυρος Πριφτης

Έκτακτο: Έτοιμες να Χτυπήσουν Πολωνία,Ρουμανία η Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις,Παρατάχθηκαν κατα Μήκος των Συνόρων! Απόρρητοι Νατοική Χάρτες με τον Συσχετισμό δυνάμεων των ΗΠΑ,Ηνωμένο Βασίλειο, με τις Ρωσικές Ενοπλες Δυνάμεις, και ο ρόλος της Βάσης της Σούδας στην Κρήτη!

Δεν εχουν περάση ούτε δυο μέρες απο την επίσκεψη Πούτιν στην Αθήνα,με τις περίφημες ευθείες δηλώσεις του,προειδοποίηση προς το ΝΑΤΟ, και η Ρωσία ως αντίμετρα στην αντιπυραυλική ασπίδα των ΗΠΑ στην Πολωνία-Ρουμανία, ξεκίνησε μεγάλες στρατιωτικές ασκήσεις με την κωδική ονομασία Αστραπή, Επίθεση,Κατάληψη,και Αστραπιαία καταστροφή στόχου, κατα μήκος των Ευρωπαικών συνόρων!

Γιατί Αναλύοντας τα λεγόμενα Πούτιν στην Αθήνα, ολα δείχνουν Πόλεμο!

Προειδοποιήσεις προς τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ να σταματήσουν να τοποθετούν εξελιγμένα οπλικά και πυραυλικά συστήματα κοντά στην επικράτεια της Ρωσίας απηύθυνε ο Βλαντιμίρ Πούτιν από την Αθήνα, επισημαίνοντας ότι η Μόσχα θεωρεί ότι απειλείται και είναι έτοιμη να λάβει μέτρα.

Ο Πούτιν υπενθύμισε, ότι είχε προειδοποιήσει εγκαίρως την Ουάσινγκτον και τους συμμάχους της να μην υλοποιήσουν τα σχέδιά τους για τη δημιουργία της αντιπυραυλικής ασπίδος δίπλα στα σύνορα της Ρωσίας - τυπικά «προστατεύει» από επίθεση του Ιράν - όμως αυτοί αγνόησαν τις εκκλήσεις του και τώρα η Ρωσία πρόκειται να υλοποιήσει δικά της αντίμετρα.

«Αν μέχρι χθες οι κάτοικοι της Ρουμανίας σε αυτές τις περιοχές [με αντιπυραυλική εγκατάσταση] δεν γνώριζαν τί σημαίνει να βρίσκεται στο στόχαστρο [της Ρωσίας], τότε εμείς σήμερα θα αναγκαστούμε να υλοποιήσουμε συγκεκριμένα μέτρα προστασίας της ασφάλειάς μας», προειδοποίησε ο Πούτιν, για να προσθέσει: «Το ίδιο θα συμβεί και με την Πολωνία».

Για την Ρωσία το γεγονός αυτο έχει την ίδια στρατηγική βαρύτητα, όπως για τις ΗΠΑ με την κρίση των πυραύλων της Κούβας, μία αντιπαράθεση διάρκειας 13 ημερών, που συνέβη τον Οκτώβριο του 1962 μεταξύ των Η.Π.Α. και της Σοβιετικής Ένωσης, λόγω των σοβιετικών βαλλιστικών πυραύλων που αναπτύχθηκαν στην Κούβα, ως αντίμετρα προς των αμερικανικών πυρηνικών πυραύλων στο έδαφος της Μεγάλης Βρετανίας, της Ιταλίας, και κυρίως της Τουρκίας.

Ο Πούτιν άμεσα και χωρίς να χρησιμοποιήσει διπλωματική γλώσσα,είπε ευθεια και κοφτά,οτι στην ουσία δεν θα λειτουργήσουν ουτε μια μέρα,αυτές η βάσης αντιπυραυλικής ασπίδας, διοτι θα καταστραφούν απο την Ρωσία!

Σεισμός στην Ρουμανία, δεν κανουν πίσω οι Πολωνοι!

Σεισμό με πολλές πολιτικές αναταράξεις έφεραν η δηλωσεις Πούτιν στην Ρουμανία, με τους απλούς πολίτες στην πλειοψηφία τους,Χριστιανή Ορθόδοξη, να μην επιθυμούν μια στρατιωτική αντιπαράθεση με την Ρωσία, και με κάποιους Ρουμάνους Στρατηγούς να προειδοποιούν την κυβέρνηση,για τον κίνδυνο εκδήλωσεις στρατιωτικού πραξικοπήματος,με σκοπό την πτώση της φιλοδυτικής υπόδουλης κυβέρνησης!

Στην άκρως αντίθετη πλευρά κυμαίνεται η Πολωνία, με σταθερά πορεία και κατέυθυνση υπερ της αντιπυραυλικής ασπίδας, σύσσωμη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία!

Η Νατοικη Χάρτες που δείχνουν ξεκάθαρα το σκοπό της αντιπυραυλικής ασπίδας!

Στον χάρτη αυτο μας δείχνουν το πως θα αναχαιτίσουν-καταστρέψουν και καλά, τους υποτιθέμενους ιρανικούς πυραύλους,με ολους να εντοπίζονται, αναχαιτίζονται,καταστρέφονται, εντός Ρωσικού εδάφους,και εναέριου χώρου! 

Δυστυχώς μεσα στον χάρτη,εχουν και τον ρόλο που παίζει η βάση της σούδας στην Κρήτη,για τις ΗΠΑ! Δείτε εδω: http://new.euro-med.dk/wp-content/uploads/NATO-MISSILES-ON-RUSSIA-300x226.jpg

Στον επόμενο Νατοϊκό Χάρτη, γίνεται προσπάθεια συσχετισμού δυνάμεων των ΗΠΑ,Ηνωμένο Βασίλειο, με την Ρωσικές ενοπλες δυνάμεις! Δείτε εδω: http://new.euro-med.dk/wp-content/uploads/NATO-Russia-1-240x300.jpg

Μάλλον ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία, δεν εχουν καταλάβει οτι σε ενα πόλεμο Τιτάνων,δεν παίζει ρολο ποσο π χ μεγαλύτερη αεροπορια έχουν απο την Ρωσία, αλλα οτι η Ρωσία εχει 3 φορές μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο,και απο τους δυο μαζί!

Αρθρο Σπυρος Πριφτης - email: spyros.priftis76@yahoo.gr







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...