ΕΚΤΑΚΤΟ:Πρωτοφανής παρέμβαση ΗΠΑ ! "Η θα μας υπακούσετε ή θα το μετανιώσετε" !


Μέσω της Ουγγαρία φαίνεται ότι επιχειρεί να πραγματοποιήσει τα σχέδια της και να ενισχυθεί εναντίον της Ρωσίας, η Αμερική.


Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Αμερικανίδα πρέσβειρα στην Ουγγαρία, Κόλεν Μπελ, κάλεσε σε έκτακτο συμβούλιο την Επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων του κοινοβουλίου, με σκοπό να τους μεταβιβάσει τις επιθυμίες των ΗΠΑ!

Πιο συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η κα. Μπελ ζήτησε από την Επιτροπή, να εγκρίνει την συμμετοχή της Ουγγαρίας στον πόλεμο της Ανατολής και ταχθεί εναντίον του Άσαντ.

Αυτό σημαίνει ότι ζητήθηκε ουσιαστικά από την Ουγγαρία, να ταχθεί εναντίον της Ρωσίας, η οποία έχει δηλώσει ξεκάθαρα και το αποδεικνύει έμπρακτα πως στηρίζει το καθεστώς Άσαντ.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα παρουσιάζουν και μια δήλωση της πρέσβειρας, η οποία προκαλεί τρόμο, καθώς η Μπελ φέρεται να δήλωσε: "ή θα μας υπακούσετε ή θα το μετανιώσετε!".

Για την ώρα όμως η Αμερική δεν έχει σχολιάσει τα δημοσιεύματα, ούτε υπήρξε διάψευση από την κα. Μπελ.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...