Ο Πάπας έκανε δήλωση ΒΟΜΒΑ αντίχριστου !


Ιδιαίτερη χαρακτηρίζεται η στάση του Πάπα Φραγκίσκου, ο οποίος παρουσιάζει μια "χαλαρότητα" προς τις άλλες θρησκείες...


Συγκεκριμένα ο ποντίφικας επισκέφτηκε την γειτονική Τουρκία, με σκοπό να λάβει το βραβείο του Καρλομάγνου και οι δηλώσεις του προκάλεσαν την αντίδραση χιλιάδων Χριστιανών.

Οι Χριστιανοί δεν πρέπει ποτέ να είναι κλειστοί. Ποτέ! Δεν πρέπει να κλεινόμαστε μέσα μας, ή μέσα σε μικρές κοινότητες ή ενορίες και να σκεφτόμαστε ότι εμείς έχουμε δίκιο.

 Οι Χριστιανοί καλούνται να αγκαλιάσουν το ιεραποστολικό πνεύμα που θα τους μεταφέρει στον κόσμο για να συναντήσουν τους άλλους», δήλωσε ο Πάπας Φραγκίσκος, από την πλατεία τους Αγίου Πέτρου.

Όπως ήταν αναμενόμενο η εν λόγω δήλωση, ώθησε πολλούς χριστιανούς να κατηγορήσουν τον Πάπα ότι προωθεί την Πανθρησκεία και πως απομακρύνει τους ανθρώπους με έμμεσο τρόπο από τον χριστιανισμό.

Την ομιλία του Πάπα παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ωστόσο οι χριστιανοί δεν έμειναν ευχαριστημένοι από την ομιλία του, αντιθέτως εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους.







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...