ΒΟΜΒΑ ! Το ΝΑΤΟ ετοιμάζει πόλεμο με τη Ρωσία για την κυριαρχία στη Βαλτική !


Συνεχίζονται οι ασκήσεις του ΝΑΤΟ στη Βαλτική, οι οποίες είχαν μοναδικό στόχο τον περιορισμό της Ρωσίας, καθώς ελάμβαναν χώρα 20 χιλιόμετρα (!) μακριά από τα σύνορα της, θέτοντας σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού τη Ρωσία, η οποία αντιμετώπισε τις προκλήσεις στήνοντας μία πανίσχυρη ζώνη άμυνας κατά μήκος των συνόρων.

Το ΝΑΤΟ λοιπόν όμως δυναμιτίζει ακόμη περισσότερο το κλίμα στην περιοχή, καθώς στέλνει τεράστια στρατιωτική δύναμη στην περιοχή. Πρόκειται μάλιστα για την μεγαλύτερη αποστολή στρατευμάτων από τον Ψυχρό Πόλεμο. Τα στελέχη δηλώνουν πως στόχος είναι η δημιουργία ενός φρουρίου στην ανατολική Ευρώπη. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική.

Τα κράτη του πρώην Σοβιετικού μπλοκ (Λιθουανία, Εσθονία, Πολωνία, Ρουμανία, Λετονία) συνεργάζονται στρατιωτικά, προκειμένου να ενισχύσουν τα στρατεύματα στην περιοχή. Οι εκπρόσωποι τους δηλώνουν πως θέλουν να αποφύγουν ένα περιστατικό όμοιο με εκείνο της Ουκρανίας.

Τα τελικά πλάνα υποβλήθηκαν από του Υπουργούς Εξωτερικών των χωρών μελών του ΝΑΤΟ, προκειμένου να αναπτυχθούν σε στρατηγικά σημεία οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ.

Ο Γενικός Γραμματέας , Γενς Στολτενμπεργκ, δηλώνει πως έχουν πλέον διευθετηθεί όλα τα κρίσιμα ζητήματα, λίγο πριν τη σημαντική συνέλευση, την οποία ο ίδιος χαρακτήρισε «ορόσημο».






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...