ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ; Ποιο κόμμα κοιτάει !


Εκτός του… ανασχηματισμού τώρα τελευταία έχει αρχίσει να ακούγεται ακόμα μία φήμη που αν τελικά ισχύει, τότε οι του Μεγάρου Μαξίμου μάλλον θα χάσουν τον ύπνο τους.

Όπως «ακούγεται» λοιπόν για επάνοδο στην πολιτική σκηνή ετοιμάζεται ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτές τις φήμες, ο κ. Σακελλαρίδης δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ (άλλωστε, τον περασμένο Νοέμβριο είχαν «ακουστεί» πάρα πολλά για το πως μεθοδεύτηκε η αποχώρηση του).

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Τσίπρα ετοιμάζεται για άλλα λιμάνια και για την ακρίβεια για άλλο κόμμα.

Σε αυτή την περίπτωση τα ενδεχόμενα είναι δυο, βάσει της πολιτικής ιδεολογίας του: ή το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη ή το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Δεδομένου όμως ότι αν και Αριστερός ο κ. Λαφαζάνης δεν πρεσβεύει τις ίδιες απόψεις (βλ. νόμισμα) με τον κ. Σακελλαρίδη, τότε το πιο πιθανό σενάριο είναι να πάει στο κόμμα της κ. Κωνσταντοπούλου.

Σε αυτή την περίπτωση, θεωρείται εξαιρετικά πιθανό πολύ εντός του Μεγάρου Μαξίμου να αρχίσουν να… ιδρώνουν.

Εκτός βέβαια εάν ο κ. Σακελλαρίδης σκέφτεται να ενταχθεί στο Κίνημα του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...