Aποκαλύψεις Σοκ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες !


Συγκλονιστικές εξελίξεις στο χώρο του αθλητισμού έπειτα από τη νέα μέθοδο που επανεξετάζονται τα δείγματα! 23 αθλητές που συμμετείχαν σε παλαιότερους Ολυμπιακούς αγώνες εμφανίζονται να ήταν θετικοί σε παράνομες ουσίες.

Όπως ανακοινώθηκε από την Παγκόσμια Ολυμπιακή Επιτροπή 23 αθλητές που είχαν πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 βρέθηκαν ντοπέ, όταν τα δείγματά τους επανεξετάστηκαν από την αρμόδια επιτροπή, σύμφωνα με την τελευταία επιστημονική μέθοδο.

Οι 23 αθλητές που βρέθηκαν θετικοί σε απαγορευμένες ουσίες προέρχονται από 6 διαφορετικές χώρες και είχαν πάρει μέρος σε 5 διαφορετικά αθλήματα.

Το τελευταίο διάστημα, η Παγκόσμια Ολυμπιακή Επιτροπή έχει προχωρήσει στην επανεξέταση 454 δειγμάτων από αθλητές που είχαν πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς του Πεκίνο και 250 από τους Αγώνες του Λονδίνου και τα αποτελέσματα είναι ανησυχητικά, καθώς τα κρούσματα αυξάνονται άμεσα.

Τα κρούσματα αυτά αποδεικνύουν ότι το Ολυμπιακό ιδεώδες έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια…




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...