Τιμή στην Ορθοδοξία ! Μετά από 11 χρόνια στην Αθωνική Πολιτεία ο Β. Πούτιν !


Η επίσκεψη του Ρώσου ηγέτη στην Ελλάδα, είναι ιδιαίτερης σημασίας και συμβολισμού, όχι μόνο λόγω πολιτικών ζητημάτων, αλλά και θρησκευτικών και πολιτιστικών.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ήταν ο πρώτος ηγέτης της Ρωσίας που επισκέφτηκε το Άγιο Όρος, το 2011, γεγονός που όρισε ουσιαστικά την Ελλάδα και την Αθωνική Πολιτεία, σε κέντρο της Ορθοδοξίας.

Σήμερα λοιπόν, 11 χρόνια μετά, ο Βλαντίμιρ Πούτιν ενισχύει ακόμη περισσότερο την χριστιανικότητα της Ελλάδας και την καθιστά ως κέντρο θρησκευτικής Ορθόδοξης συνάθροισης.

Να σημειωθεί ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σχετικά: «Η Ελλάδα είναι μία χώρα με την οποία έχουμε βαθιές, διαχρονικές και παραδοσιακές σχέσεις. Σημασία, έχουν οι κοινές μας ηθικές αξίες. Πρέπει να συζητήσουμε και την πορεία των οικονομικών σχέσεων.

»Πιο αναλυτικά αυτό θα το συζητήσουμε αργότερα με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας. Υπάρχει κάτι που εντυπωσιάζει: Κατά το μήνα Μάρτιο ο αριθμός των Ρώσων τουριστών αυξήθηκε κατά 523%.

Να προχωρήσουμε όχι μόνο στον τουρισμό, αλλά και σε άλλους τομείς. Είναι σημαντικό τώρα να συζητήσουμε αυτές τις ευκαιρίες και να προχωρήσουμε σε βήματα για την ολοκλήρωσή τους».




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...