ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ COME BACK Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ: «Ωρίμασαν οι συνθήκες για να συναντηθούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ» !

Από μια εξέλιξη αναμένεται να σημαδευτεί ο επικείμενος ανασχηματισμός της κυβέρνησης.

Κι αυτή δεν είναι άλλη από την ανάθεση κάποιο ρόλου στον Φώτη Κουβέλη, ο οποίος δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ αναμένοντας απλώς τη σχετική πρόσκληση από τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ με συνέντευξη του στο Βήμα της Κυριακής υποστηρίζει ότι έχουν πλέον εκλείψει οι λόγοι που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από τον Συνασπισμό και θεωρεί ότι μπορεί και ο ίδιος να συμβάλλει στην προσπάθεια εξόδου της χώρας από την κρίση, τώρα που η κυβέρνηση ολοκληρώνει την ευρωπαϊκή στροφής της.

Ερωτηθείς ο κ. Κουβέλης εάν θα επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «Είναι θέμα του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ να επεξεργαστεί ένα σχέδιο πολιτικής και οργανωτικής συμπόρευσης των δυνάμεων που, με κορμό εκείνον, εργάζονται για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου. Θεωρώ πάντως πως οι συνθήκες είναι ώριμες για να συνατηθούμε».




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...