‘’Αμαρτωλό’’ το πόθεν έσχες του Τσίπρα !

Το πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού παρουσιάζει κάποιες σημαντικές… ελλείψεις!

Σύμφωνα με δημοσίευμα των ‘’Νεών’’ ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει δηλώσει ούτε τη συμμετοχή του στην ομόρρυθμη εταιρεία Αγνάντι ΟΕ που είχε ιδρύσει από κοινού με τον Νίκο Παππά και άλλο ένα αυτοδιοικητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ το 2007, ούτε το χρηματικό ποσό που εισέπραξε από την αδερφή του όταν της μεταβίβασε το μερίδιό του τον Ιανουάριο του 2010 ενώ είχε εκλεγεί βουλευτής τρεις μήνες νωρίτερα.

Το άρθρο αναφέρει πως το ακίνητο της Σερίφου που είχε αγοραστεί το 2007 δεν φαίνεται πουθενά στην δήλωση του Πρωθυπουργού.

‘’Νομικοί κύκλοι εξηγούσαν ότι η μη δήλωση της εταιρείας την καθιστά έτσι όχημα κτήσης άλλου μείζονος περιουσιακού στοιχείου - του οικοπέδου των έξι στρεμμάτων. Ούτως ή άλλως, πρόκειται για δηλώσεις ετών για τα οποία ο έλεγχος έχει περαιωθεί, οπότε σύμφωνα με τον νόμο, δεν επιτρέπεται διορθωτική δήλωση’’ αναφέρει το δημοσίευμα.

Η ιστοσελίδα δεν υιοθετεί το παραπάνω δημοσίευμα και θα σας ενημερώσουμε με νεότερα στοιχεία στην συνέχεια.

Άμεσα τοποθετήθηκε η κυβέρνηση πάνω στο σχετικό δημοσίευμα. Με ανακοίνωση της απαλλάσσει της κατηγορίες και αναφέρει πως ο θησαυρός των ‘’Νεων’’ ήταν ‘’άνθρακας’’.

Διαβάστε την απάντηση της κυβέρνσησης:

«Η παρακμή μιας ιστορικής εφημερίδας»

«Ο κ. Ψυχάρης πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη απελπισία. Την ημέρα που όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων αναδεικνύουν την αποκάλυψη των PanamaPapers, τα «Νέα» δημοσιεύουν μια νέα ακόμη πιο τρομακτική αποκάλυψη.

»Ο Πρωθυπουργός το 2007 πριν ακόμη αναλάβει Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε το θράσος να ζει από την επαγγελματική του δραστηριότητα και όχι από δωρεές μεγάλων εταιριών-προμηθευτών του ελληνικού δημοσίου. Και ακόμη χειρότερα, πριν την κρίση σχεδίαζε να επενδύσει …στη Σέριφο!

»Τί να πει κανείς; Έτσι είναι η ζωή!

»Άλλοι στις Παρθένες Νήσους και άλλοι στη Σέριφο!

»ΥΓ1: Η τρομακτική αποκάλυψη των «Νέων» έρχεται τρίτη και καταϊδρωμένη.

»ΥΓ2: Άνθρακες ο θησαυρός. Στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» του ο Πρωθυπουργός έχει δηλώσει κανονικά από το 2010 τη συμμετοχή του στην εν λόγω εταιρεία. Το ίδιο ισχύει και για την αντίστοιχη δήλωση του Υπουργού Επικρατείας.»





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...