ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ…ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ! «Ακούγεται» ότι υποκινούν τα επεισόδια ! Οι αστυνομικοί εντόπισαν ύποπτο αυτοκίνητο με υλικά για…μολότοφ !

Απίστευτα είναι πλέον όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην Ειδομένη, όπου έχουν εγκλωβιστεί περισσότεροι από 12.000 πρόσφυγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο στην Ειδομένη και κοντά στον προσφυγικό καταυλισμό έχει εντοπιστεί ένας άλλος… καταυλισμός που έχει στηθεί από αντιεξουσιαστές (περίπου 100 άτομα), οι οποίοι δεν αποκλείεται να υποκινούν και τα επεισόδια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από χθες το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν τα δελτία ειδήσεων- υποκινούνταν νέα επεισόδια καθώς υπήρχε νέο κάλεσμα προς τους πρόσφυγες ούτως ώστε να ξεσηκωθούν, να πάνε στον φράχτη και να επιχειρήσουν να περάσουν στα Σκόπια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, κάποιοι είχαν υποσχεθεί στους πρόσφυγες ότι θα τους προμηθεύσουν με μολότοφ.

Δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο ότι οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν σήμερα το πρωί αυτοκίνητο γεμάτο με άδεια μπουκάλια και αναψυκτικά στη γέφυρα που οδηγεί στον καταυλισμό. Όπως μετέδωσε πριν από λίγο ο Σκάι οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον νεαρό που το οδηγούσε.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...