ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][bleft]

Νέα «βρώμικη» κίνηση των Σκοπίων εναντίον της Ελλάδας !

Συμμαχία εναντίον της Ελλάδας επιχειρούν να δημιουργήσουν οι Σκοπιανοί με τους Τούρκους και εστιάζουν σε θέματα άμυνας, ενισχύοντας τις χερσαίες δυνάμεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Άμυνας των Σκοπίων Ζόραν Γιολέφσκι, μαζί με τον αρχηγό του Επιτελείου Μετόντι Βελισκόφσκι, συναντήθηκε με τον διοικητή των χερσαίων δυνάμεων της Τουρκίας, στρατηγό Σαλίχ Ζεκί Τσολάκ, ώστε να συζητήσουν την συνεργασία τους, αλλά και την ενίσχυση των αμυντικών τους δυνάμεων.

«Τα Σκόπια και η Τουρκία έχουν υψηλό επίπεδο αμυντικής συνεργασίας και αυτό θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για άλλους τομείς συνεργασίας καθώς και στην ανάγκη ανάπτυξης των σχέσεων μεταξύ των χωρών της περιοχής και πέραν αυτής» δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης, ο Ζόραν Γιολέφσκι.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι των Σκοπίων, εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους προς την Τουρκία, για την υποστήριξη των τελευταίων ετών, όπως είπαν.

Τα δυο κράτη επιχειρούν απροκάλυπτα να ενισχύσουν τις δυνάμεις τους, ενόψει των εξελίξεων των επομένων ημερών, που αναμένονται ραγδαίες.

ΠΗΓΗ