ΕΚΤΑΚΤΟ ! Θέλουν να "φάνε" τον Πούτιν !

Όπως σας έχουμε αναφέρει με προηγούμενα άρθρα, η ομάδα International Consortium of Investigation Journalists, δημοσιοποίησε ύστερα από έρευνα μία λίστα με τα όνομα όλων των αρχηγών κρατών και επιφανών προσωπικοτήτων που έχουν τοποθετήσει τα χρήματά τους σε φορολογικούς παραδείσους και που έχουν κρυφές off-shore εταιρίες.

Όπως ήταν φυσικό, στα ονόματα αυτά συμπεριλαμβάνονται και εκείνα των συνεργατών του Ρώσου Προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν. Και είναι φυσικό γιατί επιθυμούν να βλάψουν και να λασπολογήσουν τον πιο δημοφιλή αρχηγό κράτους, Βλάντιμιρ Πούτιν, λίγο πριν από τις εκλογές στη Ρωσία.

Το Κρεμλίνο δεν μπορούσε να μείνει αδρανές σε αυτόν τον πόλεμο που γίνεται και προχώρησε στις απαραίτητες διευκρινήσεις. Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου δήλωσε σήμερα πως τα δημοσιεύματα αυτά είναι αναληθή και πως έχουν ως μοναδικό στόχο τη δυσφήμιση του Πούτιν.

"Ο κύριος στόχος όλης αυτής της παραπληροφόρησης είναι ο πρόεδρος μας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντμίτρι Πέσκοφ. "Η Πουτινοφοβία στο εξωτερικό έχει φθάσει σε σημείο τέτοιο, που αν πεις κάτι καλό για τη Ρωσία ή για οποιαδήποτε από τις ενέργειες της ή τα επιτεύγματα της χώρας, τότε αυτό θα θεωρείται ταμπού".

Επιπλέον, Κρεμλίνο τόνισε πως πρόκειται για καθοδηγούμενη προσπάθεια αποσταθεροποίησης, υπονόμευσης και καθοδήγησης των ρωσικών εκλογών.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...