ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ! Κίνδυνος για την υγεία των Ελλήνων λόγω Ειδομένης και Πειραιά !

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, ο οποίος τόνισε πως αν και πράττουν τα μέγιστα για το ενδεχόμενο έξαρσης ορισμένων ασθενειών, ο κίνδυνος εμφάνισης επιδημιών παραμένει τεράστιος. 

Αν δεν εκκενωθούν άμεσα οι περιοχές αυτές και οι πρόσφυγες εξακολουθούν να παραμένουν εκεί, τότε ο κίνδυνος δεν γίνεται να εξαλειφθεί.

Ο Υπουργός επιπλέον υπογράμμισε πως πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και της ατομικής υγιεινής, καθώς μόνο η πρόληψη μπορεί να σταματήσει την εμφάνιση επιδημιών.

Ο συντονισμός των επιχειρήσεων έχει δοθεί στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας, ενώ στον Πειραιά έχει αναλάβει η Ανώνυμη Εταιρία Μονάδων Υγείας, την οποία εποπτεύει συνεχώς το κράτος.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...