Ένταση Ρωσίας – Τουρκίας ! Στο παρά ένα πόλεμος !

Ένα περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα στις 19 Μαρτίου, είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, καθώς ένα τουρκικό πλοίο χτύπησε τη γέφυρα Ρωσίας-Κριμαίας. Η εντολή για την κατασκευή της γέφυρας έχει δοθεί από τον ίδιο τον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν και έχει τεράστια στρατηγική σημασία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voicenews.gr, πρόκειται για το τουρκικό πλοίο Lear, το οποίο φέρει σημαία Παναμά και είναι ιδιοκτησία της εταιρίας Turkuaz Shipping Corp. Το πλοίο άλλαξε για λίγο την πορεία του χτύπησε τα πόδια που στηρίζουν την γέφυρα.

Όπως ήταν φυσικό, υπήρξε μεγάλη καταστροφή της γέφυρας, καθώς οι ζημιές προξένησαν τεράστιο κόστος.

Το πλοίο μεταφέρθηκε στο λιμάνι Taganrog και το πλήρωμα κρατείται για δολιοφθορά. Μάλιστα, ζητείται αποζημίωση 120 εκατομμυρίων ρουβλιών από την κατασκευαστική εταιρία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό αυτό προκάλεσε για μία ακόμη φορά εντάσεις μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ ο Ρώσος πρόεδρος φαίνεται πως επισκέφθηκε ο ίδιος τη γέφυρα και τη ζημιά που έχει γίνει.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο πως αποφεύχθησαν τα χειρότερα, αλλά για κάθε εξέλιξη θα σας κρατάμε ενήμερους.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...