Κρίσιμες ώρες ! "Εξαντλείται η ρευστότητα στην Ελλάδα" !

Για την ρευστότητα στην Ελλάδα μίλησε ο επικεφαλής του ESM, Klaus Regling.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΕSM, “εξαντλείται η ρευστότητα κι ελπίζω να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση σύντομα”, καθώς “πριν από 4 μήνες πραγματοποιήσαμε την τελευταία εκταμίευση προς την Ελλάδα, που σημαίνει πως υπάρχει κίνδυνος να συσσωρευτούν χρέη στη χώρα, γεγονός που θα ισοπέδωνε την οικονομία".

Κατά την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Άμστερνταμ, ο κ. Ρέγκλινγκ, αναγνώρισε τις προσπάθειες τις Ελλάδας και συμπλήρωσε ότι: “σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία της Eurostat, οι επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας ήταν καλύτερες από τις αναμενόμενες, κάτι που αποτελεί ενθαρρυντικό γεγονός”.

Το "μέλλον είναι απρόβλεπτο" συνέχισε ο επικεφαλής ΕSM και ανέφερε ότι: "δεν υπάρχει υπάρχει πλήρης συμφωνία σχετικά με τις προβλέψεις. Επί της αρχής ο EMS συμφωνεί με την ανάλυση της Κομισιόν, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι σε έναν ορίζοντα δύο ετών, η αβεβαιότητα είναι μεγάλη και ως εκ τούτου πιστεύω πως κάποια προληπτικά μέτρα μπορούν να αποτελέσουν ασφαλιστική δικλείδα σε περίπτωση που κάτι συμβεί κάτι απροσδόκητο”.

Ο κ. Ρέγκλινγκ κατέληξε ότι: “το κούρεμα έχει αποκλειστεί ως επιλογή από το σύνολο του Eurogroup”.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...