Με Εντολή Αβραμόπουλου Παίρνει «Σάρκα και Οστά» το Σκοτεινό Σχέδιο της Ε.Ε. !

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗΞ ΕΞΕΛΙΞΗ… ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ…

Οι Υπουργοί Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους για την πρόταση της διακρατικής κατανομής των συνόρων και την παρέμβαση των δυνάμεων ακτοφυλακής κατά της τεράστιας εισροής προσφύγων (το… τυράκι γιατί η αλήθεια είναι διαφορετική).

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ… ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΚΟΛΠΟ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ HELLASFORCE… Δημιουργείται Αστυνομία Συνόρων με Υπερεξουσίες

Ο ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΩΔΥΝΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ! AKOYEI KANΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ;

Η Ευρωπαϊκή Ένωση… Ξεβρακώνεται – Χρησιμοποιεί τους Λαθραίους για να Επιβάλει τον Ευρωπαϊκό Στρατό

Οι υπουργοί ενέκριναν το μέτρο σε μια σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο Λουξεμβούργο την Πέμπτη.

«Σήμερα, το Συμβούλιο κατέληξε σε συμφωνία σχετικά με τα ευρωπαϊκά σύνορα και τα Λιμενικά Σώματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Επίτροπος ΕΕ για τη μετανάστευση, Δημήτρης Αβραμόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντηση.

Το μέτρο χρειάζεται τώρα την ευλογία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για να αρχίσει να λειτουργεί το Σεπτέμβριο και να είναι πλήρως λειτουργικό μέχρι το Νοέμβριο.

«Αν συνεχίσουμε αυτό τον ρυθμό, έχω εμπιστοσύνη ότι θα είναι σε θέση να ολοκληρώσει τη νομοθετική διαδικασία μέχρι τον Ιούνιο», δήλωσε ο Επίτροπος, αναφερόμενος στην κοινοβουλευτική έγκριση που απαιτείται για την εγκατάσταση των πρόσθετων στρατευμάτων.

Η ανάπτυξη θα επιτρέψει σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες να πάρουν πίσω τους συνοριακούς ελέγχους που έχουν τοποθετηθεί λόγω της εισροής προσφύγων κατά παράβαση των ελεύθερων ταξιδιών σε όλη την ζώνη Σένγκεν.

Ο Αβραμόπουλος, εν τω μεταξύ, είπε ότι είναι «αδύνατο» αυτή η νέα δύναμη στα σύνορα να διαβρώσει την εθνική κυριαρχία αφού η ανάπτυξή της θα απαιτήσει το «πράσινο φως» των χωρών-στόχων εκ των προτέρων. Και φυσικά όλοι γνωρίζουμε με τι δημοκρατικό τρόπο ανάβει αυτό το «πράσινο φως»…






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...