Το ISIS βάζει σε δημοσκόπηση την επόμενη χώρα που θα αιματοκυλίσει ! Φόβοι για χτύπημα σε πυρηνικούς σταθμούς !

Οι ισλαμιστές πανηγυρίζουν για τις δύο πολύνεκρες επιθέσεις στις Βρυξέλλες και προχωρούν τώρα στη διεξαγωγή δημοσκόπησης για να αποφασίσουν ποια πόλη ή χώρα θα έπρεπε να είναι ο επόμενος στόχος της οργάνωσης. Θεωρείται μάλιστα πολύ πιθανό ο ISIS να χτυπήσει την επόμενη φορά πυρηνικές εγκαταστάσεις και να μην περιοριστεί σε πολυσύχναστα σημεία όπως τώρα και το Νοέμβριο στο Παρίσι.

Το στοιχείο αυτό προκαλεί φρίκη και τρόμο στις Ευρωπαϊκές αρχές και όχι μόνο, καθότι αποκαλύπτεται ότι σχέδιο των τρομοκρατών ήταν να χτυπήσουν τους πυρηνικούς σταθμούς του Βελγίου και όχι το αεροδρόμιο και το μετρό, κάτι που αποδείχθηκε ως εναλλακτική και εύκολα υλοποιήσιμη λύση με τις αστυνομικών αρχές στις Βρυξέλλες να πιάνονται στον ύπνο. Αυτό που τους χάλασε τα “πυρηνικά” σχέδια ήταν η σύλληψη του Αμπντεσλάμ.

Φαίνεται λοιπόν πώς η κατάσταση έχει ξεφύγει και σύμφωνα με την Washington Times σε δημοσκόπηση που διεξάγεται στο forum al-Minbar, το οποίο χρησιμοποιείται από εξτρεμιστές τίθεται από τον ISIS το ερώτημα στους χρήστες του: «Ποια θα πρέπει να είναι τα χρώματα που θα φωτιστεί ο Πύργος του Άιφελ την επόμενη φορά;».

Η ερώτηση ήρθε λίγες ώρες μετά τον συμβολικό φωτισμό του πύργου του Άιφελ, όπως και άλλων ιστορικών μνημείων ανά τον κόσμο, στα χρώματα της σημαίας του Βελγίου ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο βελγικό λαό και μπορεί να φαίνεται ως αστεία, αλλά δεν είναι καθ' όλου.

Στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, με τους μισούς χρήστες του forum να τοποθετούν το τρομοκρατικό χτύπημα εκεί. Στην κορυφή της λίστας των... προτιμήσεων και η Ρωσία που έχει εξαϋλώσει τα μέλη του ISIS στη Συρία, αλλά και οι ΗΠΑ.

Και απ' ότι φαίνεται ο ISIS έχει ήδη καταστρώσει τα επόμενα σχέδια του. Όπως μετέδωσε το Associated Press, επικαλούμενο αξιωματούχους οι οποίοι αποκάλυψαν ότι η ακραία ισλαμιστική οργάνωση έχει ημιαυτόνομους πυρήνες που εξαπλώνονται σε όλη την Ευρώπη τo Ισλαμικό Κράτος έχει εκπαιδεύσει τουλάχιστον 400 μαχητές του, προκειμένου να επιτεθούν στην Ευρώπη, σε «φονικά χτύματα».

Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο, η προειδοποίηση για τη δράση των τζιχαντιστών έρχεται από πολλούς Ευρωπαίους αλλά και Ιρακινούς αξιωματούχους μυστικών υπηρεσιών και έναν Γάλλο, ο οποίο ερευνάς τα δίκτυα των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, οι 400 τζιχαντιστές έχουν λάβει εντολές από την ηγεσία της τρομοκρατικής οργάνωσης, να βρουν την κατάλληλη στιγμή και το κατάλληλο σημείο για να επιτεθούν, ενώ έχουν όλοι μάθει μια συγκεκριμένη μέθοδο με την οποία σχεδιάζουν να «χτυπήσουν».

Αυτοί που εκκόλαψαν το αυγό του φιδιού έχουν τεράστιες ευθύνες. Και δεν είναι άλλοι από τους Αμερικανούς, του Τούρκους και τους Σαουδάραβες που δημιούργησαν, ενίσχυσαν και εξόπλισαν τα τελευταία αυτά χρόνια τους αιμοσταγείς δολοφόνους, που εκπαιδεύτηκαν στη Συρία και στο Ιράκ και τώρα εξαπλώνονται στην Ευρώπη σκορπώντας το θάνατο.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...