"Μπλοκάρουν" το TAXIS ! Σε αποχή διαρκείας λογιστές και φοροτεχνικοί !

Δεν έχουν τέλος οι αντιδράσεις για τις αλλαγές που προωθούνται στον τρόπο υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με προηγούμενο άρθρο, οι επιστημονικοί φορείς προέβησαν σήμερα το πρωί σε συμβολικό αποκλεισμό της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. Στις διαμαρτυρίες συμμετείχαν και φοροτεχνικοί, οικονομολόγοι, λογιστές.

Παράλληλα, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επισημαίνεται το ζήτημα δημιουργίας ελεύθερων επαγγελματιών, οι οποίοι θα είναι δύο ταχυτήτων, ενώ κατηγόρησαν τον Υπουργό Εργασίας για διακρίσεις και εκπτώσεις σε 3 μονάχα κατηγορίες επιστημόνων.

Ενημερώνουν λοιπόν πως την ημέρα που ανοίξει η εφαρμογή του TAXIS, οι λογιστές και οι φοροτεχνικοί θα αρχίσουν αποχή διαρκείας από τη διαδικασία υποβολής φορολογικών δηλώσεων. Τέλος, ανακοίνωσαν συμβολικούς αποκλεισμούς εφοριών σε όλη την επικράτεια.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...