Η NASA λαμβάνει ραδιοσήματα από το Κέντρο της Γης !

Η NASA λαμβάνει ραδιοφωνικές μεταδόσεις εκατοντάδες μίλια κάτω από την επιφάνεια της Γης και οι ειδικοί λένε ότι τα σήματα που αποστέλλονται προέρχονται από μία εξαιρετικά προηγμένη μορφή ζωής.

"Είναι σαφές ότι κάποιος ή κάτι επικοινωνεί μαζί μας, και ό οποίος έχει την τεχνολογία για να αποστείλει μηνύματα προς την επιφάνεια μέσω εκατοντάδες μίλια του εδάφους και πετρωμάτων." "είπε ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της NASA ο οποίος ζήτησε ανωνυμία.

Οι επιστήμονες ανίχνευσαν για πρώτη φορά τα σήματα με τη βοήθεια των εξελιγμένων δορυφόρων, και οι μεταδόσεις έχουν ληφθεί σε διαλείπουσα διαστήματα από τότε, αναφέρει το υψηλόβαθμο στέλεχος .

Αναφέρει ότι οι μεταδόσεις είναι υπό τη μορφή ενός πολύπλοκου μαθηματικού κώδικα, και έχουν πείσει τους επιστήμονες ότι είναι σε επαφή με μια αποικία των όντων των οποίων η νοημοσύνη στιγμής ξεπερνά τη δική μας.

Η πηγή της NASA, δήλωσε ότι οι επιστήμονες στην αρχή είχαν ένα μικρο πρόβλημα στην αποκωδικοποίηση των μηνυμάτων, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει το περιεχόμενό τους.

"Δεν θα έλεγα οι μεταδόσεις ήταν μια εχθρική φύση, αλλά το περιεχόμενό τους θα μπορούσε να είναι μια πηγή ανησυχίας και διαμάχης», είπε. «Από τότε που τόσο πολύ εξαρτάται από την ερμηνεία, νομίζω ότι είναι σοφό να αφήστε τους ειδικούς να παλεύουν με αυτό πριν από την αποδέσμευση κάθε πληροφορίας που θα μπορούσε άσκοπα να σημάνει συναγερμό στο κόσμο."

Η πηγή είπε ότι οι επιστήμονες ειναι απογοητευμένοι από το γεγονός ότι δεν έχουμε προσδιορίσει την ακριβή τοποθεσία του υπόγειου πολιτισμού και ότι δεν έχουμε την τεχνολογία για να ανταποκριθουμε στα μηνύματα των όντων ». "Όποιος και αν είναι, προφανώς γνωρίζουν πολύ περισσότερα για εμάς από ό, τι γνωρίζουμε γι 'αυτούς».

Συνεχίζοντας ανέφερε πως"Οι μεταδόσεις τους, δείχνουν να γνωρίζουν τις συνθήκες της ζωής στη Γη, ενώ εμείς δεν έχουμε ιδέα για το πώς η ευφυής ζωή θα μπορούσε να σχηματιστεί και να επιβιώσει χωρίς το φως του ήλιου ή του οξυγόνου."

Οι επιστήμονες συμφωνούν ότι αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή και σημαντική ανακάλυψη του αιώνα. "Πιστεύαμε ότι το διάστημα ήταν το τελευταίο σύνορο, αλλά τώρα συνειδητοποιούμε ότι στο εσωτερικό του πλανήτη μας βρίσκεται ανεξερεύνητο έδαφος που θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ πιο σημαντικό για το μέλλον μας."









ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...