ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][bleft]

MEGA ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ DEAL ! Ελληνική τράπεζα εξαγόρασε το δίκτυο άλλης ελληνικής τράπεζας ! Δείτε από πότε ισχύει κι αν σας αφορά !

Δύο ελληνικές τράπεζες ήρθαν σε συμφωνία και το ανακοίνωσαν σήμερα. Το deal αφορά την Alpha Bank και τη Eurobank Ergasias, που ανακοίνωσαν ότι την 1η Μαρτίου 2016 ολοκληρώθηκε η εξαγορά του συνόλου των δραστηριοτήτων του Καταστήματος Βουλγαρίας της Alpha Bank από τη θυγατρική της Eurobank στη Βουλγαρία, Eurobank Bulgaria AD («Postbank»), σε συνέχεια λήψεως των σχετικών εποπτικών εγκρίσεων.

Με την εξαγορά των εργασιών του Καταστήματος Βουλγαρίας της Alpha Bank, η Postbank καθίσταται η τέταρτη μεγαλύτερη τράπεζα στη Βουλγαρία με βάση τις καταθέσεις και τις χορηγήσεις και προσβλέπει στην ισχυροποίηση της θέσεώς της στη βουλγαρική τραπεζική αγορά, καθώς και στη διεύρυνση της πελατειακής της βάσεως στους τομείς λιανικής τραπεζικής και τραπεζικής επιχειρήσεων.

Από την 1η Μαρτίου 2016, οι πελάτες που προέρχονται από το Κατάστημα Βουλγαρίας της Alpha Bank θα εξακολουθούν να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες από το ίδιο δίκτυο εξυπηρετήσεως, ενώ στο προσεχές μέλλον και μετά την ολοκλήρωση της λειτουργικής ενοποιήσεως θα αποκτήσουν τη δυνατότητα χρήσεως του ευρύτερου δικτύου της Postbank.


ΠΗΓΗ