ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕ Ο ISIS ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ! Ποιος θα ήταν ο στόχος τους στην Κωνσταντινούπολη !

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους έχουν καταστρώσει σχέδια να χτυπήσουν στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με Τούρκους αξιωματούχους ασφαλείας η επίθεση κατά εβραϊκών στόχων ήταν επικείμενη μετά από πληροφορίες που πήραν από έξι μαχητές του Χαλιφάτου οι οποίοι συνελήφθησαν στο Γκαζιαντέπ την περασμένη εβδομάδα. Νηπιαγωγεία, σχολεία, κέντρα νεότητας και συναγωγές θα ήταν οι πιο πιθανοί στόχοι.

Οι απειλές και η στόχευση Εβραιόπουλων έρχονται μετά την φονική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη πριν από 11 μέρες όταν πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους από καμικάζι αυτοκτονίας συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων Ισραηλινών. Περισσότεροι από 80 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε σειρά επιθέσεων στην Τουρκία φέτος.

Υπενθυμίζεται ότι το Ισραήλ ζήτησε από τους πολίτες τους που ζουν στην Τουρκία να εγκαταλείψουν τη χώρα το ταχύτερο δυνατόν φοβούμενοι χτύπημα. Ο πιο πιθανός στόχος θεωρείται η συναγωγή στη περιοχή Μπείογλου όπου υπάρχει σχολείο και κέντρο κοινότητας.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...