Πρώην κατάσκοπος ξερνάει μυστικά για Νέα Τάξη Πραγμάτων Illuminati [video] !

Τι αποκαλύπτει πρώην κατάσκοπος των ΗΠΑ για την ύπαρξη της νέας τάξης πραγμάτων και της ελίτ των Illuminati? Δείτε το βίντεο που εξηγεί τον ρόλο του, στην καθιέρωση της νέας τάξης πραγμάτων.

Εδώ είναι ένας πρώην κατάσκοπος Black Ops «Μαύρο ελικόπτερο» πιλότος μιλώντας και παραδέχθηκε ότι η Illuminati ελίτ είναι πραγματικοί, και ποια είναι τα σχέδιά τους.

«Πίστευα ότι 22 χρόνια δούλευα για την κυβέρνηση και για τους πολίτες της. Αλλά δυστυχώς δεν ήταν έτσι. », Δήλωσε ο πρώην κατάσκοπος για τις αποστολές που λάμβανε μέρος και την απίθανη χρηματοδότηση που εξασφάλιζαν οι κατάσκοποι για να συμβάλλουν στην επιβολή της νέας τάξης πραγμάτων και της ελίτ των Illuminati.

Δείτε την τελευταία συνέντευξη που έκανε για την νέα τάξη πραγμάτων, πριν βρεθεί νεκρός στον Παναμά, ο πρώην κατάσκοπος:










ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...