ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΟ HOT SPOT !


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έρχεται και πως θα δούμε ξαφνικά εκατομμύρια αλλοθρήσκων να κυκλοφορούν ανάμεσα μας διεκδικώντας την ίδια μας την ύπαρξη.

Καιρός να αντιδράσουμε, καιρός να σταματήσουμε την ελεύθερη πτώση μας στον γκρεμό, καιρός να δούμε στον καθρέπτη μας και να καταλάβουμε ποιοι μας κοροϊδεύουν εδώ και πολλά χρόνια. Μας έκαναν να πιστεύουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε και πως μας ταιριάζει ο ρόλος του μελλοθάνατου.

Και όμως η δύναμη είναι δική μας, η δύναμη είναι του λαού που τον θέλουν να είναι άμορφος τηλεθεατής.

Από εμάς κρέμονται όσο και αν δεν το πιστεύουμε. Εμάς υπολογίζουν και στήνουν καθημερινά τις επικοινωνιακές τους παραστάσεις για να σκεπάσουν την πραγματικότητα και να μας κάνουν να βλέπουμε το άσπρο μαύρο και την νύχτα μέρα.



Αρκετά! Ο καιρός να αντιδράσουμε είναι μπροστά μας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...